Aki használ hajra Minoxidilt, azok közül ki használ még úgynevezett Finasteride tablettát is?
Mikor éri meg mindkettőt, mennyire drága ez a tabletta?
19 éves vagyok, eléggé hullik a hajam. Elég lenne a minoxidil + dermaroller, vagy nyomjam a finasteridet is? Ha még szerintetek ne, akkor mikor lenne érdemes?
Csatolok egy szavazást. Ki használ finasteridot a minoxidil mellé?
A helyedben inkább elmennék orvoshoz és kivizsgáltatnám magam mielőtt olyan szereket kezdenék el használni, mint a finasteride.
Ezernyi dolog okozhatja a hajhullást, szóval a helyedben a háziorvossal konzultálnék erről, csináltatnék labort, illetve bőrgyógyászt keresnék fel magánban.
Vegyél finasterid oldatot. Az nem okoz durva mellékhatásokat, bár kevésbé hat mint mondjuk egy tabletta.
Én minoxidil oldatot, ru58841-et és finaduta oldatot használok. Plusz multivitamin, biotin stb stb.
Minoxidilből is van gyógyszer, de az is eléggé durva mellékhatásokat csinál, ezért jobb a helyi oldat, az átlagba csak a fejbőrben hat.
Pénzbe ez mennyi?
Minoxidil: 17 ezer ft, ez 1 havi adag.
ru58841: 27.000 ft, ez 2-3 havi adag.
Finaduta: 35.000 ft, ez 4 havi adag.
És akkor a vitaminok.
Hajmultivitamin: 2 havi adag 26.000 ft.
Kollagén: 20.000 ft 2-3 havi adag.
Biotin: 6.000 ft 2-3 havi adag.
Különböző fejbőrápoló szarok, havi 5-10 ezer ft, ezek 2-3 havi adag.
Hát nálam ennyi.
Plusz mehetsz dutasterides fejbőrnjekcióra, ez három havonta 50.000 Ft.
Lézeres fenystimulacio, ezt még nem néztem meg mennyi, de szerintem ez is van egy 30-60 ft.
Van ám még, PRP kezelés, ez olyan 30-80 ezer Ft.
És akkor minden kezelések Rolls-Royce-a, a genetikai feltárás, ez 200-300 ezer Ft közt van, itt genetikai vizsgálatot végeznek, hogy az androgén alopécia melyik DNS nyúlványon helyezkedik el, és így állítanak össze egy koktélt számomra, amit beinekcióznak a fejbőrbe.
Választásod van bőven, ne ilyedj meg annyira, nem kell mindet egyszerre megvasarolni, havonta elég egy, de óvatosan is kell a fejbőrt hozzászoktatni a dolgokhoz. Pl a minoxidilt naponta kétszer kell használni, az én fejbőröm csak napi egyet bír, az ru58841-et minden nap kell használni, mert rendkívül gyors a felezési ideje sajnos, de szerencsére ezt jól bírja a fejbőröm, sőt az égető viszketést is elmulasztotta nálam, a finaduta-t elég 3-4 naponta használni, vitaminbol a biotin, kollagén és pl a forcapil alap kellene legyen.
Ha ezeket használod, 1-2 év alatt el fogsz tudni érni egy pozitív eredményt. Először brutálisan, szó szerint vedleni fog a hajad ezektől, de ez pont azt jelenti, hogy hatnak, működnek, van aki 1-2 hónapig vedlik, van aki 6-7, ha telogén fázisban vannak a hajhagymák azokat nagyon nehéz kihúzni belőlük, idő kell, 6-7 hónap minimum, hogy értékelhető eredményt láss.
Vagy ott a borotva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!