Szed valaki itt finasteridet?
Azért a finasteridenek vannak mellékhatásai ezért csak úgy szedni nem érdemes és nem írogatja fel a doki mint a cukorkát. Továbbá ha abbahagyod a szedését, akkor a probléma ugyanúgy visszatér.
Ráadásul ez csak 1 fajta kopaszodás ,,kezelésére" alkalmas.
Utána olvastam már, rengeteg szakirodalmat olvastam az utóbbi időben az androgén alopéciarol. Nekem a dht szintem nagyon alacsony, külső jegyekben is látszik, gyenge arcszörzet, kevés izomtömeg stb, a finasterid, vagy az erősebb párja a dutasterid csökkenti a dht-t, de ha ennél jobban lecsökken, nem tudom, hogy milyen problémákat fog okozni. Feltehetőleg a hajhagymákban lévő receptorok túlságosan érzékenyek, az én esetemben hiperérzékenyek a dht-ra, de lehet a többi androgén hormonra is.
Jelenleg a libidóm megfelelő, az orvosom azt mondta, hogy feltehetőleg genetikai úton ennyire alacsony a dht szintem, mivel mellékhatásokat nem érzékelek.
Próbáltam gyengébb dolgokat már, minoxidilt, ru58841 stb. Ezek hatástalanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!