Szerintetek mitől nőtt ilyen gyorsan péniszem? Eddig 16,5 cm de most 19cm (nem akarok ezzel dicsekedni) de az a furcsa hogy 2 hét alatt. Lehet hogy fehérjétől (természetes tejsavó), vagy csak úgy "természetesen" meg nött.17f
Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 18:08
11/17 A kérdező kommentje:
De mindig és most is ugy mértem b*zd meg utolsó.
2010. okt. 30. 11:10
12/17 anonim válasza:
A péniszben nincs se izom, se csont. Lehet, hogy eddig nem volt ilyen erős merevedésed.
13/17 A kérdező kommentje:
lehet
2010. okt. 31. 14:14
14/17 anonim válasza:
Lehet, hogy a bunkóságtól nő? ( ba*zd meg)
15/17 anonim válasza:
attól, hogy fehérjét szedsz nem nőhet, a fehérje nem csodaszer csak sűrített tápanyag....ha kreatin lenne akkor talán, de ez csak tipp
16/17 anonim válasza:
Annyira szánalmas az, aki a heréjétől fogva méri a péniszét. Jah, hát úgy nekem is megvan 20 cm. Ez pedig - véleményem szerint, szinte lehetetlen, hogy 2 hét alatt 3 cm-t növekedjen. Igen, esetleg okozhatta vmilyen mesterséges eredetű fehérje, amit piacra dobtak, vagy pedig vmiféle úgymond betegség kezd rajtad elhatalmasodni. A lényeg, hogy fordulj orvoshoz, minél hamarabb.
17/17 anonim válasza:
Ez nekem is bevált kipróbáltam fehérjét szedtem 1 hétig és csomót nőtt a péniszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!