Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nincs libidóm?21/F

Nincs libidóm?21/F

Figyelt kérdés

Lehet attól alacsony szexuális vágy hogy feszültség van a kapcsolatomban?

Eléggé sokat veszekedünk, szakításról is volt már szó

Valahogy külsőre is úgy érzem hogy egy ideje elhanyagoltam magam, nem érzem most jelenleg magam férfinak.

Sokszor szex közben nincs az a 100% keménység, áll azért, de ha rakom be pl kicsit meghajlik stb..

Reggeli merevedesek is néha kimaradnak

Illetve elég sokat önkielégítek, napi 2-3 alkalommal, ahhoz sincs már kedvem kb akkor sem áll fel 100%-osan de valahogy már szükségletének érzem

Hogyan törjek ki ebből?

Vagy szervi baj lenne?

2024. máj. 29. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem szervi baj.
2024. máj. 29. 18:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen persze, hogy lehet a feszültségtől, sőt ez ilyenkor normális.

Az mondjuk kicsit fura, hogy szexeltek, de közben szakítani akartok, ha még van szex köztetek akkor annyira nem lehet rossz az a kapcsolat szerintem.

2024. máj. 29. 18:41
 3/6 anonim válasza:
100%
A napi 2-3 önkielégítés egyáltalán nem tesz jót a potenciádnak ill. a szexuális életednek és vágyadnak. Sőt! Hanyagold!
2024. máj. 29. 18:52
 4/6 anonim ***** válasza:
38%
B+ öcsém, valamit qrvára szarul csinálsz. Én 61/F vagyok de minden rendben van.
2024. máj. 29. 18:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy van egy fránya egészségügyi gond, pontosan egy állandó gyakori felfazas barátnőmnél, ami miatt már a szexek is ritkulnak, pedig előtte az égvilágon semmi baj nem volt..:/
2024. máj. 29. 19:15
 6/6 anonim ***** válasza:
41%

Minek hokizol, ha nem tudsz szexelni??

SOk ész nincs , azzal nincs bajod.

2024. máj. 30. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!