Egy hónapja használok minoxidilt férfias kopaszodásra, azóta nincs libidóm de szószerint semmi,külföldi oldalon olvastam hogy van ilyen mellékhatása, mikor tér vissza minden a régi kerékvágásba?
Mivel a kopaszodás oka a tesztoszteron, a gyógyszer meg ezt állítja le, ne csodálkozz.
Ha abba hagyod, idövel visszaállhat a hormonszinted, akkor lesz megint olyan minden, mint korábban.
Hol írják, hogy hat rá? A dobozán vagy a tájékoztatón? Mert a belinkelt oldalon azt írják nem hat rá...
Nem tudok angolul, csak google fordítóval tudom "értelmezni".
De prolaktinról van szó, ami nyilván nem tesztoszteron, tehát arra nem hat, vagy linkeld be azt a részt ahol azt írják hat, mert mint mondtam nem tudok angolul.
Azt meg google fordítóval nem igazán tudom értelmezni, hogy most a minoxidil 6 hónapi használata után jelentkeztek a tünetei vagy sem, tehát 6 hónapig használta aztán előjöttek ezek a problémák?! Mert akkor neked továbbra sem attól vannak problémáid, de ha biztosra akarsz menni menj laborba és nézess hormonokat, vagy hagyd abba a használatát és várj változik-e a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!