Elmentem 5 hete erotikus masszőrhöz. Nem volt se csók, se orál, kézzel fejezte be cicire, meg ugye rámült meztelenül. Max az én szám ért a combja/fenekéhez. Zuhanyzás előtte utána volt, igényesnek tűnt a hölgy. Eléggé hypohonder vagyok, meg meg is bántam, hogy elmentem, de hát egyszer ki kell próbálni úgy voltam. Többet nem megyek az biztos.
HPV-t vagy valamit elkaphattam így?
2024. máj. 29. 13:36
1/9 anonim válasza:
El lehet kapni így is sok mindent, főleg ilyen helyen. De attól még nem biztos, hogy el is kaptál bármit is. Ha attól megnyugszol, teszteltesd magad.
2024. máj. 29. 13:54
2/9 anonim válasza:
Az(is) kérdés, hogy TE hol értél hozzá? Pl. a száddal . Prosztata gyulladást fel lehet szedni akár 69-el is . Nem kell hozzá közösülés.
2024. máj. 29. 13:54
3/9 A kérdező kommentje:
1 hónapja volt, ér valamit a teszt most? Vagy nem mutat ki semmit még?
2024. máj. 29. 13:56
4/9 A kérdező kommentje:
Én nem értem hozzá olyan helyen, csak a testéhez.
2024. máj. 29. 14:04
5/9 Chris Coleman válasza:
Elég valószínűtlen a nemi fertőzés. Ha a száddal értél a testéhez, akkor természetesn bármilyen bacilus bejuthat de ugyanennyire el tudod kapni ha a buszon utazol és a szádhoz érsz a kezeddel. Van sűrű vizelési inger, gáttáji fájdalom ,vagy csípő, viszkető érzés?
2024. máj. 29. 14:56
6/9 A kérdező kommentje:
Nincsen semmi tünetem, csak parázok kicsit, ennyi.
2024. máj. 29. 15:03
7/9 Chris Coleman válasza:
Akkor no para:) Egy hepatitis A-t simán benyelhetsz bárhonnan anélkül, hogy szexuális kapcsolatod lenne. Nyugalom , ha nincs tünet felesleges aggódni, egyébként pedig évente járj szűrésre ahol a vérvételben legyen benne egy CRP, 40-50 felett pedig egy PSA.
2024. máj. 29. 15:11
8/9 anonim válasza:
Sok nemibetegségnek hosszú lappangási ideje van, tehát attól még hogy nincs tünete, az nem jelent semmit. Bőr- és nemibeteg gondozókban tudják mikre érdemes szűrni, vérvétel az ilyen esetekben semmire se jó szinte.
2024. máj. 29. 15:22
9/9 Chris Coleman válasza:
Általános szűrést javasoltam, nem nemibetegségre kifejezetten. Gyulladás, fertőzés esetén a CRP bemozdul. Ha nincs tünet, rengeteg nemibetegségre lehetne szűretni( legalább 30 STD), aminek a száma így végtelen mivel okozhatják baktériumok, vírusok, gombák.
Amit max tehet, hogy elmegy egy STD panel vizsgálatra, ahol húgycső mintavételt csinálnak de itt is max a 10 leggyakoribbra (Ureaplasma és Mycoplasma, Neisseria Gonorrhoeae,Chlamydia trachomatis,Herpes simplex I-II...). Elnézést ha előző beírásomban félreérthetően fogalmaztam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!