Elkaphattam a veszettséget?
Most úgy őszintén nem esik le hogy ez a kérdés kamu?
De kérdező. Amennyiben veszett állat járt arra, annyitól nem kaphatod el. Amennyiben megharap, már igen. Vagy ha a nyála a szervezetedben jut a nyálkahártyádon keresztül.
De mielőtt kedves kérdező ennyire humorizálnál, kérlek nézz utána hogy 3 oltás szükséges amennyiben ez bekövetkezik. Nézz utána hogy hány milliárd forintot is ölnek ebbe bele hogy senki ne kaphassa el. Hány adag veszettség elleni oltással ellátott kaját szórnak szét a vadállatoknak, hogy te vagy a családod vagy bárki más nyugodtan kirándulhasson, legalább ettől nem tartva annyira amennyiben megharapja pl egy róka. A humornak is meg van a helye és az ideje. De ennek a szánalmas kis próbálkozásnak amit te itt művelsz, nos, a helye a fejedben van a kis szobában ahol totálisan agyhalottá unatkozom magad mert egyetlen normális barátod nincs. Beletaláltam? Upsz, sajnálom. Jah nem. Talán jobb lenne magaddal foglalkozni és az önfejlesztéssel.
Én is belegondoltam ilyesmikbe.
Az átlag ember ezt nem érti.
Én most azon filózok,hogy ha pl egy légy nekirepül a szememnek,ami előtte veszett állat kakijára szállt,akkor mennyi az esélye,hogy elkaphatom.
Igen,aki hipohonder,bőven összerak ilyesmiket az agya,és elég komoly szorongásokat okoz.
Nem feltétlen kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!