Rövid fitymafék, mindenképp műteni kéne?
Figyelt kérdés
Lankadt állapotban a fitymát konnyen hatra tudom huzni kb barmeddig, viszont ilyenkor a makkom elkezd lefelé bólintani. Merev allapotban konnyen lecsuszik a makkom ala, akkor meg nem is igazan feszul a fek, ha viszont olyan 1cmvel lejjebb huzom, akkor mar erzem h feszul a bor (nem is feltetlen a fitymafeknel, de gondolom az okozza). Onkielegitesnel nem igazan okoz problemat, viszont ha egy nap tobb alkalommal is kivernem, akkor a 2.-3. alkalom mar nem mindig olyan kellemes. Lassan aktualis lenne a nemi elet, es hat nem szeretnem hogy rosszul menjenek a dolgok, viszont a mutettol kicsit felek, ha nem muszaj nem szeretnem megcsinaltatni. Lehet igy normalis nemi eletet elni, vagy muszaj lenne ezt megcsinaltatnom?2024. máj. 28. 21:43
11/20 anonim válasza:
Sziasztok nekem pár éve hogy a fityma fékem le szakadt azóta hátul marad a bőr a makkom mögött. Érdemes lenne szerintetek metéltetni a farkam?
12/20 anonim válasza:
Fitymafék bőrét szakadás ellenére érdemes átvágatni vagy eltávolítatni. Többi rajtad múlik. Ha bejön ez a szabadon van a makk állapot, akkor igen.
13/20 anonim válasza:
12es igen be jön nekem mert évek hátul tartva hordom a fitymafék végett. És nem marad rajta mert hátra húzódik. Így szabadon van állandóan.
14/20 anonim válasza:
11#
12# Ha hosszabb kb egy centivel a fityma akkor is hátul marad, fityma fék nélkül? Én próbálom hátul tartani, de egy idő után visszamegy a makkomra, főleg mozgásnál, leülésnél
15/20 anonim válasza:
13. Alapvetően akkor nincs jelentősége a metélésnek, mert hátra húzódik magától, de persze az sem hátrány, ha metéltetsz…
16/20 anonim válasza:
14 sajnos ez a jellemző, hogy hosszabb (fitymatúltengés), az nem fog hátul maradni. Sőt kevésbé szerencsés, mert ha akarod, ha nem , a vizelet pangani fog alatta. Illetve ha hátra is húzod eléggé kitakarja a makk alatt az érzékeny pontokat (főleg ha még vastag is a fityma bőre)… Ilyenre azt mondom metélés javasolt…
17/20 anonim válasza:
16# De nem akarom az egészet levágatni, csak azt az egy cm-t.
Orvos látta de nem mondta hogy túltengés
19/20 anonim válasza:
17. Olyan nincs hogy csak úgy azt. de részleges nagyon laza metélés kb azt fogja adni amit szeretnél. 1 centi túllógás már gyakorlatilag túltengés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!