Rövid fitymafék, mindenképp műteni kéne?
Figyelt kérdés
Lankadt állapotban a fitymát konnyen hatra tudom huzni kb barmeddig, viszont ilyenkor a makkom elkezd lefelé bólintani. Merev allapotban konnyen lecsuszik a makkom ala, akkor meg nem is igazan feszul a fek, ha viszont olyan 1cmvel lejjebb huzom, akkor mar erzem h feszul a bor (nem is feltetlen a fitymafeknel, de gondolom az okozza). Onkielegitesnel nem igazan okoz problemat, viszont ha egy nap tobb alkalommal is kivernem, akkor a 2.-3. alkalom mar nem mindig olyan kellemes. Lassan aktualis lenne a nemi elet, es hat nem szeretnem hogy rosszul menjenek a dolgok, viszont a mutettol kicsit felek, ha nem muszaj nem szeretnem megcsinaltatni. Lehet igy normalis nemi eletet elni, vagy muszaj lenne ezt megcsinaltatnom?2024. máj. 28. 21:43
1/20 anonim válasza:
Ez rajtad áll. Ha maszturbáció közben is érzed, hogy talán rövid, érdemes szakember véleményét kérni. És ha kell, érdemes megcsináltatni, hogy ne aktus során repedjen be vagy szakadjon el.
2/20 anonim válasza:
Igen, ha az a probléma. De szerintem lankadtan mindenkinek bólint valamennyire.Lent érzed a feszülést?
3/20 A kérdező kommentje:
A masztubalasban nem akadalyoz, viszont annal az 1cmnel akkor se tudom igazan lejjebb huzni. Azt meg, hogy hol feszit, nehez megmondanom. Igazabol nem is mindig feszit, van h csak egy enyhe eles fajdalom van amikor hatrahuzom, de az utana el is mulik.
2024. máj. 28. 22:42
4/20 A kérdező kommentje:
Illetve meg annyi h nem mindig ugyanannyira erzem ezt a kis feszulest, van h szinte egyaltalan nincs semmi ilyesmi erzes, es van h neha kicsit jobban erezni (nem tudom ez mitol fugg)
2024. máj. 28. 23:51
5/20 anonim válasza:
Elmész urológushoz és megmondja hogy javasolja vagy sem. Ha a fékkel van a gond, akkor azt átvágják.
6/20 anonim válasza:
5# Akkor csak bevágják és összeöltik?
7/20 anonim válasza:
Saját tapasztalat, teljesen hasonló volt nekem is, mint neked. Ha kicsit jobban hátrahúztam, akkor kis feszülés volt. Megcsináltattam, nem lett túl nagy változás az eredeti állapothoz képest. A feszules megszűnt nyilván, mert eltűnt a fék, de nekem sokáig tartott a gyógyulás. Látszatra hamar begyogyult, de még sokáig kicsit kellemetlen volt használni. Most lesz kb 3 hónapos, mostanra mondhatom, hogy teljesen rendbe jött. Ez nyilván mindenkinek eltérő. Utólag visszagondolva, nem biztos, hogy újra bevállalnám. Csak azért volt mert éppen nem volt kapcsolatom és belefér egy kis szünet. Én azt mondom, ha kellemetlen kérdezz rá orvosnál, ha nem akkor én hagynám érintetlenül
8/20 anonim válasza:
Mindenképp csináltasd meg mert csak gondod lesz vele. 2 verzió van. Átvágják vagy kivágják.Ezenfelül ha úgy érzed hogy van szűkületed is akkor javaslom metélést ha már úgyis hozzányúlnak…
9/20 anonim válasza:
Jobb ha műtéttel beérzéstelenítve megoldják a problémát, mintsem, hogy pásztoróra közben szakadjon el. Én jártam így és hihetetlen fájdalmas volt, amit még az ellenségemnek sem kívánnék.
10/20 anonim válasza:
9. Másik dolog, ha már szakad akkor alapból rövid volt tehát húzódik is alapból. Érzésre sem kellemes maga a húzódás, csak sokan megszokják, közben nem szabadna érezni azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!