Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lányok a ti barátotoknak is...

Lányok a ti barátotoknak is gyakran “vonalkódos” a boxere?

Figyelt kérdés
Amikor rakom a gépbe elég sokon látom nyilván előfordul néha velem is meg mindenkivel nem a fiúkat akarom bántani

2024. máj. 24. 17:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

Eleve szaros-pisis-hányós-véres cuccot bedobni a mosógépbe nagyfokú igénytelenségre vall. Ki se szedi rendesen, még a fagylaltfoltot se!

Alapszabály hogy az ilyeneket előtte kézzel ki kell mosni, át kell öblíteni.

Hát ha az én mosógépem ki hoz mindent akkor a tiéd is *--*

2024. máj. 24. 19:37
 12/18 anonim ***** válasza:
37%
9. Hát én biztos hogy a legszexibb rózsaszín bugyimmal törölném ki a seggem egy kiadós fosás után és megkérném hogy a hétvégén Ő mosson ki, természetesen a szaros bugyit kézzel! 😇🙏
2024. máj. 24. 19:38
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
#11 nem tudom hány fokon mosod, ha flekkes vagy véres a cucc. De nem volna gusztusom úgy felvenni a ruhákat, amit szaros cuccal mosok 40 fokon. Mert gondolom nem 90 fokon mosod
2024. máj. 24. 19:39
 14/18 anonim ***** válasza:
54%

"Hát ha az én mosógépem ki hoz mindent akkor a tiéd is.

Nem mindig hozza ki pedig nem a bolhapiacon lett véve, igaz nem 600 fokon mos.

2024. máj. 24. 19:40
 15/18 anonim ***** válasza:
54%

"11 nem tudom hány fokon mosod, ha flekkes vagy véres a cucc. De nem volna gusztusom úgy felvenni a ruhákat, amit szaros cuccal mosok 40 fokon. Mert gondolom nem 90 fokon mosod"

Az a havi 1 kondensz csík ami van, ami elég halvány azt ki mossa a gép, véres cuccokkal pedig nincs dolgom :D

2024. máj. 24. 19:41
 16/18 anonim ***** válasza:
66%

😂😂😂 #15 nagy arc lehetsz. Jót nevettem😃

Elfogadom! Mindenki maga tudja, hogy jó neki.

2024. máj. 24. 19:43
 17/18 anonim ***** válasza:
54%

"De nem volna gusztusom úgy felvenni a ruhákat, amit szaros cuccal mosok 40 fokon. Mert gondolom nem 90 fokon mosod."

Pont ez az hogyha csak bedobáljuk a műsoros ruhákat az a többi ruhával együtt mossa és együtt keveredik velük az "áldás", persze többször átöblíti, na de, na...🤢

2024. máj. 24. 19:44
 18/18 anonim ***** válasza:
54%
Kegyetlenek vagytok , hát ki mossa rendesen tiszta, illatos mondjuk német mosópor német öblítő.:D
2024. máj. 24. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!