Kinek meddig tartott a prosztatagyulladás???
A"rohadt soka" egy eléggé nehezen értelmezhető mérték. Mégis hány évig vagy hónapig?
#10 Megkérdezhetem hogy te milyen AB kaptál????Mert amiket én kaptam semmit nem értek.tetralysal,sumaded,ceclor.
A háziorvosom azt mondta hogy ezek egyik sem a prosztattagyuladásra valok.
Nekem tíz éve tart a nagyobbodás, és nem fog elmúlni. Amikor kezdődött, nagyon fájt, csípett és nem tudtam rendeset hugyozni....az igaz, hogy a doki eltalálta a megfelelő gyógyszereket, ezektől úgy-ahogy jól vagyok...
saját magamtól évente egyszer PSA-t nézetek magánlaborban...eddig nem mutatott rákos tünetet.
Veled mit szedet az orvosod?
Én a megnagyobbodás ellen Finasteridet kapok + Alfetin uno-t vizelés könnyítésre. Működik mindkettő, de vannak mellékhatások.
Rosszul tudod. A PSA egy jó és egyszerű markere a rák diagnosztizálásnak. Első körben mindig ezt vetik be. Bár tudok olyan esetről, ahol az illetőnek annyira rákos volt már a prosztatája, hogy már antigént se termelt, és ez félrevezető lehet. De ez nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!