Kinek meddig tartott a prosztatagyulladás???
Mert találgatja a gyógyszert.Baktérium kitenyésztést kellene csinálni,és ha megtalálják az okozót,erre kell gyógyszert keresni.Nálam ez így volt.
Sajnos ez sem mindig biztos.Ez nagyon rafinált betegség,az urológusok réme.
Képes hónapokig tünetmentes lenni,aztán elődobja magát.
Nekem 3 nap alatt elmúlt. Azalatt durva véres vizeletet produkáltam. Szerencsêm volt, hamar eltalálták milyen antibiotikum kell.
Vannak akik évekig szenvednek.
Eddig ezeket a gyógyszereket szedtem:tetralysal,aflamin,sumaded,vesicare,minirin.
A doktor azt mondta hogy ennek már el kelet volna múlnia.
De nem még mindig naponta legalább 18x járok a pisilni.
De hol van itt a gyulladáscsökkentő???
Talán az aflamin?? Nekem gyogyszertárban azt mondták hogy ez
fájdalomcsilapitó.
Nővérem elkezdett véreset pisilni, de kb egyik napról a masikra. Elment dokihoz, azt mondták tele van vmi baktériummal, de nem mondták biztosra, mert ismeretlen volt a "baci".
Kapott gyógyszert 2 hétig napi 2 szemet (3000mg) rosszabbul lett, már alig tudott menni.
Megint megnézték mégtöbb bacinak nevezett akármi volt benne.
Kapott másik gyógyszert. 3 nap alatt rendbe jött. Sajnos egyre több ismeretlen baci van.
Nekem fél éve gennyesek a torokmanduláim. Szó szerint minden bajom van. Torokváladék tenyésztést csináltak, vagy 3 bacit néztek. Egyik sem az. Hiába adtak antibiot nem használt. Ki kell venni a mandulám, de csupa gennyes... Fura, hogy sok baci rezisztens lett a gyógyszerekre.
Pedig én 15 éve egy szem gyógyszert nem szedtem be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!