Fiatal vagyok, néha elfelejtek 1-2 dolgot, mitől lehet ez?
Néha amikor így van egy feladat hogy pl: Kérj egy virágcserepet a levendulának. akkor mire oda érek (20 méter) Elfelejtettem hogy milyen növényhez kell egy virágcserép.
Másik példa: Söpörj el a ház előtt. Erere én megfogom a seprűt de mire oda érek a ház elejéhez elfelejtem hogy a ház előtt söpörjek és csak a térkövet söpörtem le. Néha ideges szoktam lenni mivel a nagyszüleim nem éppen a legjobb állapotban vannak. Ez lehet csak a stressztől van ez az 1-2 félreértés vagy csak nem figyelek eléggé arra amit mondanak vagy csak rossz a felfogásom?
Velem is ilyesmi van, vagyis rémes a memóriám. De nekem is folyton jár az agyam. Ocd beteg is vagyok. Sok "kényszergondolatom" is van.
De a stressz is okozhat ilyesmit.
Lehet hogy sokat agyalsz valamin vagy folyton ideges vagy és az miatt felejtesz el dolgokat. Ne parázz. Inkább akkor van gáz ha az ember elfelejti hogy hol lakik meg ilyesmi...Azok már súlyosabb esetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!