Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet ez, végbélrák?

Mi lehet ez, végbélrák?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 29 éves férfi vagyok és 3 hete szörnyű végbélviszketéssel küzdök, ami az utóbbi pár napban elég durván leredukálódott, mivel 4 napja napi 2x kenem Reparonnal.

Ma este fürdésnél észrevettem egy puha, benyomható dudort a végbélnyílásomnál.

Kívülről nem látszik semmi fajta elváltozás.

Pár napja viszont gyötör egy kis hasfájás meg egy kis székrekedés.

Mi lehet ez?

máj. 19. 19:42
1 2
 11/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
Aranyér szerintem is, vagy még kialakulhat ott ha vakarod végbélrepedés, sebesedés, de lehet irritáció is, akár mosószerre is. Reparon nem csak aranyérre jó, ergo ha kenegeted, akkor használhat, de amúgy egy aranyér is míg visszahúzódik Reparonra, az is lehet 1-2 hét simán. Legyen minden wc-zés után megmosva, reggel mikor felkelsz, stb. Akár ki lehet próbálni kamillás ülőfürdőt is. Hanyagold fürdéskor azon a részen a tusfürdőt, inkább legyen szappan, vagy esetleg valami gyógynövényes tusfürdő. Ha meg nem múlik el, akkor orvoshoz el kell menni.
máj. 20. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!