Mi lehet a baj a péniszemmel?
Figyelt kérdés
A péniszemen még pár hete észrevettem a töve felé egy kis dudort.. Nem tudom elég furcsa, lehet hogy így normális, de ahol nőnek ki a szőrök, azok fölött rengeteg kis dudor van a tövénél.. Nos van egy nagyobb, ami kemény is és most már eléggé fáj, ha tapintás éri.. Lehet pattanás vagy vmi ilyesmi? Ha nagyon nagyon nagyon nem tudjátok elképzelni egy direkt közeli fotót küldök rajta, bár remélem nélküle is tudjátok h mi a gond csak vmi segítséget kapjak :D köszi, ha segítetek..2010. okt. 28. 23:06
1/5 anonim válasza:
Szia! Jó lenne képen is látni.
Nem biztos, hogy pattanás.
De ha igen, akkor kend be sudocremmel az pár nap alatt leviszi a duzzanatot és a fájdalmat,
a sudocrem mindenre jó.
2/5 anonim válasza:
Én faggyúcisztára tippelnék így látatlanban.A szőrtüsző maga vagy egészen mellette volt egy pattanás és betokosodott.Menj el vele bőrgyógyászhoz, adnak rá krémet, ami elvileg eltünteti.Gyakorlatilag nem mindig, de újra előjöhet.Rajtam is állandóan kijönnek ilyenek, én már csak a sebészetre járok vele, ott kivágják.De mindenképp először bőrgyógyász.Egyébként , ha tényleg CSAK a dudort fényképezted, és semmi mást, küldd el priviben és rálesek, hogy vajon az e?Ha próbálod piszkálni, eltudod húzni egyik oldalra vagy stabilan van?
3/5 A kérdező kommentje:
stabilan van, és olyan mintha egy kis golyó lenne az egész mert a bőr alatt is kemény
2010. okt. 29. 08:23
4/5 A kérdező kommentje:
amúgy pedig egyáltalán nem állt módomban fényképet küldözgetni, csak ha valami segítség lenne akkor..
2010. okt. 29. 08:26
5/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Szerintem az lesz az.
Menj el vele bőrgyógyászhoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!