Enyhén fáj a herém mit tegyek?
Reggel meg semmi semm volt de felvettem egy uj boxert ami nagyon szuk volt es amikor mozogtam ereztem hogy a combomat korbe veszi mert annyira testhez allt de nem fajt a zacsim tole meg semmi aztan elmetem biciklizni 5 evvel ezelott bicikliztem utoljara es amikor bicikliztem ereztem hogy az ules nyomja picit a zacsimat aztan nem altam meg csak vegalomasnal aztan amikor jarkaltam furan enyhen fajt aztan mikor haza jottem lefutodtem meg atvettem egy lazábbra a boxert szoval nem tudom a bicikli ulesre gyanakszomninkabb jobban hogy az nyomhatta meg, de a boxer is lehetett nem tudom
De egyebkent ne irjatok olyan durva folgokat hogy rakos vagy barmi ilyen durvat mert panikbeteg vagyok es nem tudom mit fogok csinalni
Bicajhoz legközelebb olyat vegyél fel, ami megfelelően tartja, hogy ne tudjanak a nyereghez nyomódni.
Egyébként az ilyen megnyomódás gyorsan el szokott múlni, ettől még biztosan nem lett semmi bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!