Mitől függ tini korban a mellszőr megjelenése?
Figyelt kérdés
Mikor kezd el nőni? Van olyan, hogy valakinek egyáltalán nincsen? Mikkel áll összefüggésben? A teszto szinttel?2024. ápr. 29. 07:23
1/9 anonim válasza:
Ugyanazzal áll összefüggésben, mint a tested többi részén található szőr.
Van olyan ismerősöm akinek egyáltalán nem nő, illetve egy rokonoknak sem.
Egyébként szőrtüsző megléte az alapja.
3/9 anonim válasza:
A megjelenése a serdülőkorral függ össze (tesztoszteron). De hogy ki mennyire lesz szőrös, az egy öröklött (genetikai) adottság.
4/9 anonim válasza:
Ahogy írták már előttem, ez a genetikán múlik leginkább.
Van egy ismerősöm, akinek teljesen csupasz a felsőteste, egy másiknak meg teljes egészében dúsan szőrös.
Nekem mostanában kezd kicsit dúsulni, de kb 4-5 éve kezdett el kiszőrösödni (22 vagyok).
5/9 anonim válasza:
Nekem például soha nem nőtt egyetlen szőrszál se a hasamon, se a mellkasomon. Ugyanakkor láttam már olyat, hogy 13 éves fiúnak elkezdett szőrösödni.
6/9 anonim válasza:
genetika. van aki szőrös, van aki nem, hogy mikor jelenik meg az is változó
7/9 anonim válasza:
Nekem se nőtt ki ott semmi viszont alul dzsungel van
8/9 anonim válasza:
Szerintem genetika. Nekem elég korán elkezdett szőrösödni,sőt azok a piheszőrök mindig is ott voltak,csak hamar megerősödött.
9/9 anonim válasza:
Nekem olyan 1 éve kezdett el nőni (17 vagyok)
Most is csak pár szál van a mellkasomon, a hasamnál viszont már régebb óta szőrös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!