Normális az ha 2-3 hónap alatt a mellszőröm kispihékből valaódi szőrré fejlődtek?
Igen az.
Kezdesz férfivá érni.
Ha még kérdésed lenne én válszolnék.
16f
Ez teljesen normális...
Én is ezt tapasztaltam. Két éve elkezdtem borotválkozni, havonta kellett csak... Majd még annak az évnek a végére négy naponta minimum kellett. Azóta két nap után már nagyon szúr és látszik... Szóval egy jó másfél év alatt erősödött meg az arcszőrzetem
A mellkasom ugyanez. Nyolcadik végén, 2 éve vettem észre hogy pelyhedzik. Mielőtt betöltöttem volna a 15-öt már középen sűrű fekete szőrszálak, majd egyre sűrűbben az egész mellkasom beszőrösödött és mellé a hascsíkom és mellkasom között is egy csík nőtt. Szóval ma már két évvel később, 16 évesen az évfolyamon nekem a legszőrösebb a felsőtestem, pedig egy évvel fiatalabb vagyok mint ők.
Egy jó tanács : ne borotváld, inkább trimmeld! Ha nyáron nagyon zavar, mert strandon vizesen dupla olyan sötét és feltűnő, testszőrnyíróval vágd le pár mm hosszúra. Hidd el hogy eléred a kívánt hatást. És sokkal kényelmesebb mint borotváltan. Tapasztaltam
Ha tudok még segíteni, írj nyugodtan
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!