Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mekkorának kell a heréknek...

Mekkorának kell a heréknek lenniük kb? És baj ha nekem a bal nagyobb valamivel?

Figyelt kérdés
Lentebb is lóg így általában.
2010. okt. 27. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs teljesen szimmetrikus ember, így ennyi eltérés elfogadható. Nem tudom, hogy mekkora egy normál here mérete, mondhatnám, hogy akkora, mint egy here. Biztosan észre fogod venni, ha túl kicsi vagy éppen túl nagy.
2010. okt. 27. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
4-5,5 cm. És általában a bal lejjebb lóg.
2010. okt. 27. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Minimális eltérés természetes és az sem baj, ha egyik heréd kicsivel lejjebb van a zacsiban, amúgy is le-fel vándorolnak a hőmérséklet változását követve. De ha az eddig megszokottól eltérő dolgot tapasztalsz, akkor mindenképpen menj el az urológiára, inkább egy megnyugtató, negatív eredményű vizsgálat, mint egy elbagatelizált, elhanyagolt komoly baj.
2010. okt. 27. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
tanulsz te bioszt édesfiam?? há a bal nagyobb a jobb a kisebb. mert az egyik a fő a másik meg csak mellék, bár ebbe nem vagyok biztos hogy ezért, de az tuti h a bal nagyobb!
2010. okt. 27. 18:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Az egyik válaszadónak: Két heréje és két mellékheréje van a férfiaknak (normál esetben). Azért elég gáz, hogy vki ennyire nincs képben a saját (vagy az ellenkező nem) testét illetően.
2010. okt. 27. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!