Milyen tenyleges potencia novelot ajanlotok?
Lehet akkor a partner én keresendő a hiba, vagy nem vagy eléggé felizgulva, hozzászoktal a kezedhez és a hüvely stimulációja már nem elég, más pózokat kellene kipróbálni, vagy lehet hogy az állóképességet kellene fejleszteni, mert hamar kifáradsz.
Alapvetően nem is értem, hogyha alapvetően minden oké a szerszámmal, akkor miért akarnál bármit is szedni.
Nem írtad hány éves vagy.
Ilyen problémám volt nekem is, elmentem urológushoz, már az ajtóban azt mondta, hogy 100%, hogy semmilyen szervi problémám nincs.
Megvizsgált, UH, megnézte, semmi elváltozás nem volt.
Azt mondta, 98%-ban pszichés problémákra vezethetők ezek vissza, 1% ha pl. béta blokkolót szedsz, tehát gyógyszerek miatt és 1% ami szervi probléma, tehát önmagában a pénisszel nagyon ritkán van valós/tényleges probléma. Itt most nem önmagában a péniszre gondolt, hanem úgy en bloc szervi problémára, ami impotenciát okozhat.
A Viagráról meg azt mondta, hogy felírhatja, de ha 1x elkezdi az ember, akkor kb. szedheted életed végéig ha szexelni akarsz, mert hozzászoktatod a szervezeted is meg az elmédet is, hogy "na akkor bekapok egy Viagrát, úgy tuti nem lesz gond".
Felejtsd el, ne a tünetet akard megszüntetni, hanem az okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!