Szeptember óta merevedési zavaraim vannak ! Mi lehet a baj illetve hogyan tudnám kezelni ?
Szeptember óta néha szex előtt elkezd kókadni a farkam !
Barátnőm játszik vele felállítja de ahogy be dugnám a punciba le kókad !
Néha azért sikerül el jutnom addig h be rakom de akkor sem az a huuu de kemény de legalább bent van …
És eközben ver a szívem mint a kalapács és az van a fejembe h jaj istenem le fog kokadni nem fog felállni !
Addigra tudom vissza vezetni hogy egyszer volt egy kudarc élményem ezzel kapcsolatban és azóta rá feszülők de nagyon .
Mit tudok tenni hogy Lyon legyek mint régen ?
32 éves férfi
Nem szedek gyógyszert
Hali.
Fogyassz sok tökmagolajat jót tesz a férfiasságnak.
Ami nekem viszont érezhetòen bevált, az a Macagyökér por. Az allergiámat teljesen megszűntette és elég masszívan növeli a szexuális éhséget.
Ez teljesen természetes cucc és tök egészséges ráadásul. Dél-Amerikai növény , az inkák is tolták, tolják magukba ezerrel. Egy pohárba raksz 2 púpos teáskanál port, rá vizet és jól elkevered ( eléggé össze tud csomósodni) majd lehúzod. Napi egyszer szoktam én amikor iszom, néha napi kettővel. De ha elkezded , akkor szerintem kúraszerűen fogyaszd. 1 hónapig iszod , majd tarts egy kis szünetet.
Hátránya: Borzalmas íze van. Engem a hányásra emlékeztet konkrétan illata,íze. Jobb lehúzni sztem egyszerre.:D ..de valamit valamiért. Gyógynövényes boltban kapni.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!