Hány éves korodban volt ez első prosztata vizsgálatod, számítottál rá, vagy meglepett? Milyen testhelyzetben kellett lenned?
Figyelt kérdés
urológus, prosztataápr. 15. 11:04
1/11 anonim válasza:
19-évesen mikor bevonulttam katonának 92-ben, jobb láb sámlira ágyra hajlás és adjad neki.
2/11 Ypszilon1980 válasza:
16 évesen. A pózt majd kitalálod, olyan sok lehetőség nincs......
5/11 anonim válasza:
Régen valóban benyúltak az ember hátsójába. Ma már nincs ilyen, legalább is Budapesten.Pont úgy nézik meg a prosztatát, mintha az ultrahangos vizsgálatra mennél. Tehát képalkotó vizsgálattal nézik ,mérik meg. Utána meg elküldik, egy Psa.vizsgálatra azokat, akiknél nagyobb prosztatát találtak. Ez egy egyszerű vérvétel,az eredmény mutatja meg, hogy van e vmi. probléma.
6/11 anonim válasza:
2020-ban pedig benyúlt az orvos. Nem volt vészes egyáltalán. Nem melegség miatt mondom. :D Persze lánybaráttal és párommal is összevigyorogtam. :D
7/11 anonim válasza:
Hasra kellett felfeküdnöm, a lábaim padlón voltak.
Vérzéses tünetem volt, ami viszont pont akkor elmúlt és nem derült ki. Úgyhogy semmiért meg lettem ujjazva dokisrác által. :D :D
8/11 anonim válasza:
Nekem prosztata nagyobbodásom van egy ideje. Ultrahang, vérvétel, és mutatóujjal tapintásos vizsgálat szokott lenni.
Mivel nem szeretnék túl későn diagnosztizált komoly betegséget, így kifejezetten számítok mindhárom vizsgálati módszerrel.
9/11 anonim válasza:
5/8 te tévedsz, a benyúlás az ultrahang korában se ment ki a divatból. Amúgy a felvilágosultabb dokik ma már nem görnyesztetnek sámlin, hanem pl. oldalfekvésben, felhúzott térdekkel vizsgálnak… A vaskalapos régiek, azok igen. El kell tőlük jönni.
10/11 anonim válasza:
Biztos így van,én azt írtam,hogy nekem már évek óta nem nyúltakbe.Egyébként sokkal jobb az úh.nem olyan megalázó,mint a pucsitás.Gondolom annak nyúlnak be,akinél látnak vmi eltérést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!