Lehet prosztatamegnagyobbodásom 18 évesen?
Figyelt kérdés
Lényeg az, az hogy mikor piselek, egy 10 perc és utána megint érzem hogy pisilnem kell, és van mikor ez 3-4szer ismetlodik.
Ez lehet az, vagy más oka van?
márc. 9. 12:15
1/6 anonim válasza:
Felfázásra hamarabb gyanakodnék.
Érdemes lenne urológushoz menni, mert lehet hogy kell antibiotikumot szedni.
2/6 anonim válasza:
Szerintem is állhat felfázás a háttérben.
4/6 anonim válasza:
A prosztata megnagyobbodást vagy kitapintja az urológus ujjal vagy ultrahangos vizsgálattal megállapítják. Ebben az életkorban azonban más állhat a háttérben, inkább húgyúti fertőződés, vesekő/vesehomok ürülés (ennek kísérője enyhe véres vizelet), de valószínűbb a medencefenék izomzat gyengesége ill.fokozott hólyag feszülési inger érzése. Utóbbi esetben Kegel gyakorlatok végzése bevált gyógymód.
5/6 anonim válasza:
A prosztata megnagyobbodás ebben a korban szinte kizárt. Amint azt a többiek is írták:
Vesehomok
Felfázás
Hólyag hurut és én nem zárnám ki a prosztata gyulladást sem. (Sajnos nekem megvolt mindegyik.)
Szóval gazdag a választék, irány az urológia.
6/6 anonim válasza:
Futólépésben urológus! Alighanem összeszedtél valamit, ez gyulladás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!