Ez normális ha ilyen a szemem?
Figyelt kérdés
Ez normalis ha ilyen a szememnel?
Ja es neha neha erzem mintha az ideg rangatozna az orrom es a szemem kozott es amikor oda nyulok akkor elmulik de sokszor elojon, altalaban 1:00 kor szoktam elaludni mert nezni szoktam az ejjel nappal budapestet ami csak akkor er veget de ha nem nezem akkor sem tudok hamarabb elaludni hiaba probalok barmit is
Van valakinek hasonlo tapasztalata?
ápr. 10. 16:01
11/15 A kérdező kommentje:
De ugy nem jo, mert napkozbe nincs idom nezni ilyeneket, ezert nezem este
ápr. 10. 19:49
12/15 anonim válasza:
Bocs, de egy sorozat miatt felborítani a bioritmusod, fáradtnak lenni, majd gyakorin panaszkodni, hogy rángatózik a szemed. Mit vársz? Mit mondjunk? Egy sorozat miatt... Azért ez...
13/15 A kérdező kommentje:
De ha ki hagyom akkor is a vágy hajt hogy nézzem meg, es izgatott vagyok hogy mi lesz ha nem nezem meg
ápr. 10. 20:10
14/15 A kérdező kommentje:
Tisztázzuk! Nem a szemem rángatózik! Hanem az orrom es a szemem között hat inkabb olyan mintha az orromon lenne a rangatozas a kepen latni amugy hogy hol az orrom oldalrol a szememnél ott kezd el rángatózni folyamatosan es nem tudom miert
ápr. 10. 20:33
15/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom ott van ér? Lehet hogy az vagy nem tudom mi lehet ott ami miatt rangatozik de ha megprobalok aludni becsukni a szemem akkor is erzem hogy rangatozik es nagyon zavar hogy aludjak el ugy? Ez olyan mintha valaki bokdosne hogy felvagy? Es ugy nem tudsz elaludni ertitek hogy ertem nem? Na ugy
ápr. 10. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!