Normális, hogy a fityma mindig magától hátracsúszik a makk mögé, így a makk szinte mindig szabadon van?
Figyelt kérdés
Kamaszkoromban kezdtem kinőni a fitymámat. Már régóta ilyen, egy haverom már megjegyezte uszodai öltözőben, hogy zsidós farkam van. Pedig nem vagyok metélve!2024. márc. 23. 14:26
21/28 anonim válasza:
Nekem kb 15 éves korom mindig hátul van a makk mögött
18F
23/28 anonim válasza:
Nekem is hasonló, sosem volt gond miatta
24/28 anonim válasza:
Én is kinőttem a fitymámat, teljesen hátra van húzódva, olyan a farkam mintha metélt lenne. Sosem tettek rá még megjegyzést az öltözőben. Úgy látom egyre több srác hordja így.
25/28 anonim válasza:
Igen normális dolog az a jó ha hátra van húzva vagy ha magától megy hátra. Nekem is hátra van húzva és már úgy is marad és sokkal kényelmesebb bármerre jár az ember és a közérzetem is sokkal jobb igy
26/28 anonim válasza:
Az a nem normális, aki ezen agyal.
27/28 anonim válasza:
Persze, tök normális dolog, nem annyira ritka. Örülj neki.
28/28 anonim válasza:
Szerintem se gond, akkor lenne baj, ha szűkületed lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!