Egy piros folt a makkomon, a húgycső nyílás mellet?
Már vagy 3-4 hete van 1db piros folt a makkomon a húgycső nyílás mellet ilyen 1-2mm de azért feltűnő, 1 nappal azután jelent meg, hogy maszturbáltam, voltam házi orvos az írt rá ilyen bőrgomba kenőcsöt, 2 napja használom de eddig nem tűnt változás
Mi lehet?
23/F
2 nap alatt milyen csodát vársz egyébként?
Amúgy bőrgyógyászt keresnék fel, mert ha nem gomba, akkor csak azt éred el, hogy kiszárad a kezelt területen a makk, utána meg kenegetheted hámosító krémmel.
Egyébként sem a maszturbálással kötném össze. Hamarabb okozhatja az, hogy a vizeletben van valami baktérium, vagy hogy a vizelet túl savas és felmarta a bőrt.
Nekem csípett a vizelet. Elmentem urológushoz, mondom tuti felfázás. Megvizsgálta a vizeletet, majd közölte hogy a ph érték a normálistól távol áll, túl savas, ezért csíp.
Hát nem is használom tovább, mert tényleg semmit nem csinál, akkor majd elmegyek urológushoz
Amúgy arra én is gondoltam hogy a vizelet túl savas, mert néha csípni szokott, akkor elképzelhető hogy kicsipte a bőrt
Csak valóban a folt se nem viszket, se nem fáj, semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!