Munka közben izzad a heregolyóm körül és már viszket is. Kaptam ra gomba ellenes krémet de miután elmúlik újra előjön.Pár napja használok hintőport és ma veszek majd bő pamut alsónadrágokat.Egyéb ötlet ami segíthetne a gomba megelőzésében?
Pamut helyett inkább valami sportoláshoz ajánlott cucc kéne, mert a pamut egyáltalán nem vezeti el a nedvességet.
Lehet, hogy nem az alsó vagy nemcsak az alsó a gond. Van valami munkaruhád? Vagy milyen nadrágban vagy?
Ha van rá lehetőség, akkor napközben mosakodj meg és húzz tiszta, száraz alsót.
10 éve küzdök ezzel, sajnos én brutálisan izzadó típus vagyok, sajnos a legjobban a két combon közt, a seggemen és hát ezen a bizonyos fanszörzet részén izzadok a legjobban, plusz has, mellkas, hát, comb stb....
Használtam többfajta izzadásgátló készítményt már az évek alatt, különböző textileket, szintetikus anyagból előállított izzadság élvezetésére szolgáló alsonadrágokat, de semmi.
Hintőpor, izzadásgátlók, kb ezek a jók, van már kimondottan izzadság megszüntetésére alkalmazott injekciós kezelések, ezt még nem próbáltam, de lehet kifogom idővel próbálni. Még amit kiakartam próbálni, nagy tehetetlenségembe már az a női betétek, de nem vitt rá a lélek, hogy most betegyem, az nekem nagyon tabu már.
Nem a tökeid izzadnak,hanem a zacsid.Ez sem véletlen,hisz tele van izzadás mirigyekkel.A zacsi olyan helyen van ami kevésbé szellős.A nyirkos helyen a gombák hamar megteremnek.Ne hordjál szoros gatyát,reggel hintőporozd be .
Az izzadás hűti a tökeidet,mert nekik az a fontos .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!