Úgy nézki gombás a péniszem 😕 Mit lehet tenni ellene? (Egyenlőre nem szeretnék orvoshoz menni ha van házi megoldás kenőcs stb)
Canesten krém. Rendszeres mosakodás.
Vizelés után fertőtlenítő kendő. Napi 4-szer kend be.
A fehérneműd tiszta legyen! Ne műanyag, hanem pamut.
2-es vagyok.
Addig is kezeld úgy, ahogy leírtam, míg orvoshoz jutsz. Felfertőzhet a húgycsöveden, komolyabb, krónikus bajt okozhat!
Azonnal kezdd el a kezelést. Urológiára kérj időpontot, de lehet, hogy a háziorvosod is felírhatja a megfelelő gyógyszert.
Gondold végig, mert ezt kaptad valakitől.
Az sem biztos, hogy gomba, lehet tripper is.
4 es nem voltam senkivel meg soha
Ez ugyben picit buta vagyok mi a kettő közt a különbség? És a trippert hogyan lehet kezelni?
Ja! És a fehérnemű mosása nem elég, fertőtlenítő mosás szükséges, mert visszakapod.
A neve Neomagnol. Nem olcsó, de színes pamut fehérneműt is fertőtlenít.
Ha nem voltál senkivel, akkor feltehetően tényleg gomba. Kezeld a leírtak szerint.
Holnap első dolgod legyen az orvoshoz időpontot kérni.
A gombát nyilvános wc-n ( akár munkahelyi, iskola) vagy egyéb helyen is elkaphattad.
Mindig alapos kézmosás! És bizony vizelés előtt is, hiszen magadhoz érsz. Elég egy hajléktalan, vagy átlag ápolatlan ember után megfogni a kapaszkodót, majd wc-re mész.
Oda kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!