Leventador13 kérdése:
Csipos chips utan vertem ki, es most nagyon csíp, mit csináljak? már nagyon fáj
Figyelt kérdés
Plsmárc. 16. 22:21
3/8 anonim válasza:
Tanulj belőle és jegyezd meg egy életre , hogy azért nem árt kezet mosni előtte , ha megfogod a szerszámot !
Nyugi , nekem is volt hasonló tanulságom életem során , az óta ha van rá lehetőségem , mindig tiszta kézzel nyúlok a farkamhoz !
4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom
márc. 16. 22:36
5/8 anonim válasza:
#2 szimpla víz nem opció, mivel a kapszaicin nem oldódik vízben. Tusfürdővel mosd le, az már oldani fogja, ha az sem akkor zsír... (szó szerint, a kaszaicin csak zsírban oldódik).
6/8 anonim válasza:
A zsíros termékek enyhítik, a cukrosak is. Vagy a legjobb a tej.
A csípős paprika evő versenyeken is ki van készítve mindig egy kancsóban tej.
7/8 anonim válasza:
#6 a tejzsír oldja, ezért van tej, mondjunk nem a puhányoknak való 0%-os, igaz azok nem is bírják a csípőset amúgy sem 😂
8/8 anonim válasza:
SOk ész nem kellene hozzá hogy mi a teendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!