Rövid fitymafék probléma?
Figyelt kérdés
Ez a dolog mar regebb ota foglalkoztat, de most hataroztam el, hogy foglalkoznek is vele. Lankadt es merev allapotban is a fityma konnyeden a makk moge csuszik, merev allapotban onnan viszont max egy huvelykujjnyilval (1-1,5cmvel) tudom mar csak lejjebb huzni, ejakulacio elott pedig ez meg kevesebb. Lankadt allapotban pedig ha lejjebb huzom lathato, hogy a hur lefele huzza a makkot. Urologushoz mindenkepp elmegyek majd, viszont addig is erdekelne, hogy ezt muszaj e muteni, vagy lehet e majd teljes szexualis eletet elni igy is?
17/F
márc. 10. 10:19
1/5 anonim válasza:
Ez teljesen normális.
Igazából, ha már makkorol le tudod hozni a bőrt jó vagy.
Persze át lehet vágni, de szerintem felesleges
2/5 anonim válasza:
A leiras alapjan, lehet, hogy semmi bajod nincs, de ezt igy nehez megmondani. Vizsgaltasd meg urologussal, legfeljebb megnyugtat, hogy ugy jo ahogy van, vagy ha nem akkor javasol megoldast.
3/5 anonim válasza:
Ha kvázi arra gondolsz, hogy a makk alatt felgyűrődik, akkor elképzelhető, hogy egy kicsit rövid, de ezt ennyiből nehéz eldönteni. Helyesen teszed, ha megnézeted orvossal. Inkább most, mint hogy később legyen vele gond.
4/5 anonim válasza:
Miért nem egy dokit kérdezel meg az internet rettentő okos doktorandusz népe helyett?
5/5 anonim válasza:
Orvos eldönti, hogy érdemes-e most átmetszeni a féket (ami lassan gyógyul). Egyébiránt a nemi életet nem befolyásolja, legfeljebb, ha valami hevesebb akció során bereped és vérezget és ez gyakran előfordul, akkor majd lehet (a tapasztalatok alapján) később is elvégezni a fék átmetszését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!