Rövid fitymafék mennyire problémás?
#6 vagyok. Esztétikai.
Átvágásnál csak belevágnak, ami után a csonkok ott fityegnek.
Kimetszésnél hosszanti irányban is eltávolítják, ami már inkább plasztikai műtét. A két vége fent és lent tapad. A makknál lévő kivágása és összeöltése rendkívüli ügyességet igényel a sebésztől. Nekem nagyon fájt utána a gyógyulás.
S hogy miért jó ez vagy mire kell ez? A simaságért. Jobb érzés megfogni pisiléskor. Orál szexnél sem zavar a csonk. Dugás közben is másabb.
Hátránya, hogy sok érző ideg fut oda, ezért is fájt a spontán szakadáskor. A kezdeti helyére fog átidegződni a legtöbb, de ez egyénenként más. Amíg a csonk ott fityegett, akkor tisztán láttam az idegvéget és elképesztően fájt, amikor házilag próbáltam a bőr alá "helyezni".
Ezt az urológustól vagy sebésztől kell megkérdezned. Mivel ez már felúton van a kozmetikai beavatkozás felé, így inkább a dokin fog ez múlni.
Nekem önmagában körülmetélést is végzett a tbs doki, de az inkább részleges lett feszes helyett. A fitymafékbe is csak belevágott, de a hálapénzen kívül nem érdekelte, hogy utána milyen lesz a használójának. Aztán magán úton kellett rendbe rakni, mert annyira nem voltam elégedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!