Mi történik velem?
Szeritem én tudom miről beszélsz. Olyan mintha megwzűnne a jelenlegi tudatod és egy teljesen más, új oldalról látod a dolgokat, ami általában rideg, hihetetlen és kiszámíthatatlan, és nehéz feldolgozni és konkrétan összezuhansz.
Nálam ilyesmi szokott lenni, de én sem tudtam jól leírni.
Nálam egyre gyakrabban jönnek elő mostanában ezek, félelmetes néha, hogy milyen idegen lesznek az emberek, a dolgok.
Szeritem menj el pszichológushoz, vagy próbálj visszazökkenni a "valóságba". Nem jó túl sokáig abban az állapotban lenni, mert szó szerint ledarál. Én zenét hallgatok ilyenkor, meg meditálok, meg nyugtatom magam....a fszt...ilyenkor amúgy frontint vagy xanaxot szoktam bevenni és utána kicsit megnyugszom, visszazökkenek, na ilyenkor szoktam zenét hallgatni meg jön ez az öngyugtatás. Sajnos ezek a nyugtatók sem valami jók, mert mélyebbre taszít, de amikor jön ez a krízishelyzet, ilyenkor kb megment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!