Már szóltak be neked mert kicsi a péniszed? Pld: ötözőben, orvosi vizsgálaton, stb.? Hogy reagáltad le? 16/F
Figyelt kérdés
2024. márc. 4. 00:53
11/20 anonim válasza:
Milyen orvosi vizsgálaton kerül elő a bögyörő?
12/20 anonim válasza:
Csak körülmetélés miatt kaptam megjegyzést.
13/20 anonim válasza:
Mondjuk egy here vizsgálat alatt. Ha gyanús a golyó akkor valahogyan meg kell nézze a doki. 🤷🏼♂️
14/20 anonim válasza:
Átlagos méretű, sosem szóltak még be érte. Mondjuk van egy haverom akinek uszoda zuhanyzóban már megemlítették. Bár nem értem, hogy kinek fordul meg egyáltalán a fejében ezért beszólogatni a másiknak?
17F
15/20 anonim válasza:
#14-es, azt említették meg a haverodnak, hogy az övé kicsi?
16/20 anonim válasza:
#15 Igen, azzal szivatták h kicsi neki
17/20 anonim válasza:
És tényleg kicsi? 🤭 Egyébként mekkora az, ami (mások szerint) kicsi? 🤔
18/20 anonim válasza:
#17 Tudomásom szerint neki is átlagos méretű, de valaki gondolom ezt is kicsinek találja (vagy csak kötözködni akartak vele)
20/20 anonim válasza:
Szerintem az a gáz, hogy férfiak ezzel foglalkoznak a zuhany alatt, hogy kinek mekkora. Ezt adta a sors, nem tudsz vele mit csinálni. Van elég baja ezzel annak aki nem elégedett magával.
Aki más péniszével foglalkozik, hogy mekkora és kritizálja a másikat az dedós..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!