Ciki ha az osztálytársaim előtt kell letolnom az alsógatyát?
Tomi vagyok és 68%-kos vagyok most,de más is fut ezen a % számon,a régi általam írt hozzászólások is 68%-á változatak át,meg is tudod nézni a kérdésednél,és már rég nem írogatok.
Csak most azért írok,hogy tud nem én keverek itt.Több embernek is van 68 és 69 %-a,pont azért állítottam át a % számom,hogy mással ne keverjenek,de láthatod mások is futnak ezen,sőt több hozzászóláshoz is beléptem,mert írni akartam és ott is találkoztam ezzel a számmal,így nem is írtam.
Még egyszer is bocsánatot kérek a haverok hülye beszólásáért és azért mert az EE által bemásolt link összezavart és azt hittem hogy nekem írt,vagy hogy rád célzott.Bocs a féreértésért.
Ha majd írok akkor alá fogom neked írni,hogy tudjad én vagyok.Majd egy T betűt rakok.
De kérésedet tudomásul vettem és nem írogatok,csak tisztázni akartam,mert mások válaszát is rámhúzzák,csak mert a % szám azonos.A kérésed óta ez az első írásom és az utolsó is.
Kérlek hidd el,tanultam a dologból.
Nyugodtan megnézheted hogy nagyon sok azonos % szám van,több oldalon is.
Nem fogok írogatni,de nem is akarom hogy azt hidd mint most is,hogy én írkálok.
Bocs és viszlát és sok szerencsét.
ja elég gyakori ez a 68% énis annyi vagyok.
énis jártam már ugy hogy össszekevertek valakivel.
Igen,csak nekem volt korábban egy stílusom,mert többen is írtunk és amiatt később mindent már rámhúztak,de beszólásokat a haverok írták főleg,akkor még 69%-on írtam.És amin kiakadtak az az volt igazából,hogy bemásolatam egy linket a sulis vizsgálatok diákokat érintő jogi cuccról,na ez nem tetszet pár embernek.
De már tényleg nem írok többet,csak betegszabin vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!