Ciki ha az osztálytársaim előtt kell letolnom az alsógatyát?
Ja Tomi voltam!
Kérdezőnek,meg bocs,de azt hittem rám akarják kenni,hogy kamu kérdéseket írogatok ki.Eléggé összezavarodtam azzal hogy ide bemásolta EE ezt a fürdözéses kérdést,mert hát a tiédben is meg van említve a zuhanyzás.Szóval könnyű engem összezavarni,meg mindig azt hiszem megint rám akarnak verni valamit,mint általában.Szóval bocs mégegyszer,de már találkoztam nem egy kamu kérdéssel,meg hát írtam sokaknak én is zavaros vagyok és nem tudja eldönteni ki is írogat,hisz sokszor többen szóltunk hozzá a dolgokhoz,nem épp jó stílusban.Meg nem csak én írok mint 69%-os,mert már kaptam mástól is egyszer üzit,hogy neki szóltak be.De tényleg változó félben vagyok,meg kapnék is a fejemre.Szóval bocsánat mindenkitől.
Én EE-hez szóltam az a komment, hogy nincs szükségem rád meg stb.
Az meg Tominak szólt teljesen összezavart nem tudom mire jó ez neki én segítséget kértem de ő mindent elrontott ja az nem az én topikom na mégegyszer bocsáss meg és kérlek írd le a kérdéseket én szivesen válaszolok rá. Tomi te meg légyszi többet ne irogass ebbe a topikba hálás köszönetem
ez baromság. nekünk soha nem nézték meg a farkunkat meg zuhanyozni se kellett.
milyen alvégről szalajtott idióta iskola ez? bivalybasznádi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!