Milyen nagy a péniszetek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok mekkora a korombelieknek (vagy mekkora volt ilyen idősen), sejtem, hogy átlagon felüli vagyok, de a baráti társaságomban ehhez közeli méreteket látok.
11-14 cm lankadtan
19 cm BP és 14 cm körbe állva
16/F
jan. 10. 00:28
22/29 anonim válasza:
29 cm lankadtan, és 36 cm mereven.
16/F
23/29 anonim válasza:
#22 Szép kor a 16 év egy kandúr macskától.
26/29 anonim válasza:
Új rekordon van körméretben..
17,5 cm…Teljesen más…a feleségem megdöbbent s meglepődött az izgalomtól,vágytól csillogó szeme mindent elárult.Mennyire sokat számít hogy két kézzel kell h fogja stb…Vissza gondolva biztos minden partnerem jobban élvezte volna így.De h nem számít mekkora az hülyeség…teljesen más nőt kaptam “hirtelen…”
28/29 anonim válasza:
Jó ideje próbálkozok..fogyókúra …masszázs,pumpa….bár az havi egy alkalom.Észrevettem néha magától semmi eszköz használata nélkül, másabb vastagabb ha áll…. de most 2-3 napja ilyen eredményeket produkál.kiváncsi vagyok mennyire tartós….de itthon örülnek neki.
29/29 anonim válasza:
En ugy emlekszem tini koromban ilyen 17 volt lankadtan 8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!