Milyen nagy a péniszetek?
Kíváncsi vagyok mekkora a korombelieknek (vagy mekkora volt ilyen idősen), sejtem, hogy átlagon felüli vagyok, de a baráti társaságomban ehhez közeli méreteket látok.
11-14 cm lankadtan
19 cm BP és 14 cm körbe állva
16/F
" ez a klinikailag elfogadott mérési módszer, "
Csak nem ebből doktoráltál???
17 éves korom óta változatlanul
18cm hosszú 15cm kerületű lankadtan 12-13 cm
Már 30 vagyok
Nekem hosszra 16 cm
körben 13,5 cm
lankadtan 9-11 cm
volt 16 évesen meg 19 évesen is.
Elég nagy vagy. Szerintem az enyém közelebb áll az átlaghoz, bár lehet a te évjáratodban már mindenkié nagyobb... de azért kétlem, hogy ekkora lenne a változás, inkább csak olyan közeget fogtál ki. Amúgy testméretre is már mind ilyen túltáplált kétméteres lovak vagytok?
Már azt hittem, de akkor visszavonom a túltáplált lovakat. (Bár úgy tűnik, pláne itt GYK-n, hogy évről évre mindenki mindenhol egyre nagyobb. Tényleg nézzétek vissza, miket írogatnak már itten, nyilván megy a lódítás, de akkor is.)
Mondjuk te még tényleg nőhetsz is. Viszont így, nem két méterhez arányítva pláne jóval nagyobbnak tűnhet a micsodád. Én is 180/75 körül voltam 16 évesen, 183cm/88kg most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!