A hatodikos hetedikes nyolcadikos védőoltásokat kérhetem farba?
Ez így van rendjén. Azonban azt már kérdeztem, mind2 felkarba/vállba kaptatok-e 1-1-et vagy 1 oldalra 2-t?
Na igen... de a bátyód -- te is olvas6od -- h. arra készül, hogy elmondja a dokinak a baját... tehát úgy néz ki, sikerült meggyőznöd őt. Ők ugye most kapják meg a HBV (Hepatitis B Vírus) elleni vakcinát, igaz?
Üdv: EE
Egy karba kaptam kettőt egymás után mire észre vettem volna már kész is voltam.
Hát igen sikerült nehéz volt de sikerült ja nem tudom milyen szurit fog kapni csak azt tudom, hogy fog kapni oltást is sttól nem is fél a szentem csak attól, hogy mi lesz ha elmondja a gondját ahogy te irtad
Sztem nem lesz gond, mert eddig is nagyon bátor volt, és ha jófej és lelkiismeretes a dokitok, akkor tutira nincs mitől félnie. Az emberek ált. érdekes módon attól félnek hogy megoldódik a problémájuk, ezért nehéz belevágniuk, mert annak mikéntje márpedig ismeretlen.
Te figyu! Ne folytassuk a beszélgetést inkább MSN-en :-)
Mert itt már azért elég sokmindenről beszélünk, nemcsak az oltásokról, és immáron nemcsak egy topikban...
Na, mit gondolsz?
(Ha tetszik az 5let, MSN/SkyPE-címet itt nyilvánosan NE ADJ MEG, inkább írj >>privit az időkód alatt jobbra lent a sarokban van a linkje minden hozzászólónak a sajátja, aki azt elér7ővé tette)
Hali Ált.sulis!
Lenne hozzád egy kérésem egy fontos ügyben, ami itt OFF-nak számítana, s amúgy sem nyilvános keretek között szeretném megvitatni veled.
Légy szíves,
_ vagy írj rám egy privit és ott linkeld be ezt a topikot vagy mutatkozz be a "nick"-eden, mert a rendszer magától nem jelzi ki, hogy ki melyik topikból ír rád...
_ vagy lépj be a baloldali menüsoron az "ADATMÓDOSÍTÁS" menüpontba és állítsd be, hogy lehessen neked e-mailt írni amit a beállított e-mail címedre kapsz meg!
A kérésem FONTOS, és nem itt vitatnám meg veled, ezért kérlek, valamelyiket a két mód közül minél hamarabb lépd meg! Kösz!
Nagyon jól teszi!
Látszik, hogy mennyire szeret benneteket, sz'al teljesen igaza van.
_ De ez téged/titeket hogyan érint? Mi a véleményetek erről?
Jah... egyébként azt azért megkérdezném... hányan vagytok ti testvérek? Most akkor te a bátyó vagy, vagy az "ált. sulis" nickre hallgató öcsi?
>... még vmi...
Mivel kezdünk egyre össze-visszábban írni, ki hol itt, ki hol ott... ezért írtam egy emailt nektek, MINDKETTŐTÖKNEK! olvassátok el KÖZÖSEN! A választ válaszemailben vagy >>priviüziben várom.
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!