Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lepődtél már meg ismerős méretén?

Lepődtél már meg ismerős méretén?

Figyelt kérdés
Tegnap haverokkal elmentünk uszodába és zuhanyzásnál mindenki levette a fürdőgatyát közülünk, (habár a korosztályunk eléggé szégyenlős, mivel mindegyikünk csapatban sportol, ilyen téren gátlástalanok vagyunk) és nem vagyok egy kukkoló állat, de nem lehetett nem észrevenni, hogy a haveromnak lankadtan mekkora volt, csak lestem. Nem vagyunk melegek, de ez eléggé ledöbbentett minket a másik haverommal, gratulálunk is neki:D. Veletek történt már hasonló, hogy nem néztétek volna ki az illetőből, hogy akkora van neki?

2024. jan. 3. 12:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy mindenki oda- oda pillant, elvégre nem csukott szemmel zuhanyzik az ember. Meg azért tényleg minden pasiban benne van az, hogy "felméri" a konkurenciát. Főleg, ha ritkán jár ilyen helyen. Ráadásul egy öltözőben, zuhanyzóban természetes, hogy meztelen az ember.

Azzal, hogy valaki leveszi az alsógatyáját egy ilyen helyen, az beleegyezik abba, hogy bizony más is látni fogja meztelenül. Aki pedig bemegy egy ilyen helyre, az tisztában van vele, hogy ott fog látni meztelen embereket.

2024. jan. 3. 16:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen, az egyik legjobb haverom igencsak el van látva
2024. jan. 3. 16:49
 13/15 anonim ***** válasza:
40%
Az indián törzseknél ez nagyon fontos volt.Akinek a legnagyobb volt az volt a főnök.
2024. jan. 3. 20:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a buzulás ott kezdődik amikor egy erős férfi kéz simogatását érzed, később enyhe nyomást érzel a végbeledben és mindezt hagyod. ;)
2024. jan. 4. 02:06
 15/15 A kérdező kommentje:
XD
2024. jan. 4. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!