A péniszem közepén lévő heg / forradás csíkban van 1-2 hólyag, amelyekben valamilyen folyadék van. Ha végig húzom az ujjamat erősebben ezen a csíkon úgy, hogy eközben átmegyek a hólyagok is, megy a folyadék végig ebben a csíkban. Ez normális?
Az urologus nem gyógyít nemi betegséget. Nem az ő szakterülete. Semmilyen formában nem normális amit feljebb leírtál. Elég sok péniszt láttam már a munkám során, és amit te leírsz az erősen rendellenes. Attól hogy 6 éve egy orvos ignorálta, simán lehet egy nagyon elhúzódó krónikus fertőzés/gyulladás ami olykor felerősödik.
Egyébként orvos vagyok, igen.
Mivel nem voltam még senkivel sem, ezért azt nem értem kedves doktor, hogy hogyan kaphattam el "nemi úton" ezt a bőrbetegséget.
A másik, műtét közben az urológus levett egy hólyagot abból a csíkból ami a herezacskó közepén folytatódik tovább. Tehát, csak foglalkozott vele.
A szövettan szerint hydrocele volt benne. Ennyi... magyar egészségügy...
Nemi betegségeket nem megfelelő higiénia, piszkos kéz, indirekt átvitel stb útján is el lehet kapni.
De akkor ne menj orvoshoz nekem aztán full mindegy. Nem rajtam van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!