Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A péniszem közepén lévő heg /...

A péniszem közepén lévő heg / forradás csíkban van 1-2 hólyag, amelyekben valamilyen folyadék van. Ha végig húzom az ujjamat erősebben ezen a csíkon úgy, hogy eközben átmegyek a hólyagok is, megy a folyadék végig ebben a csíkban. Ez normális?

Figyelt kérdés
Mivel a forradásos csíkban a bőr gyengébb, így volt már olyan, hogy a folyadékot ki is tudtam nyomni, de a későbbiek folyamán ez újratermelődött. Régebben a csíkban tejszerű folyadék volt, ami igazából mára megszűnt. A hólyagokban víztiszta folyadék van. Ez nem szűnt meg.

2024. jan. 1. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
Hát ember ez tuti nem az, mit csináltál hogy ez lett? vannak fertőtlenítő tabletták, azt tedd lavorba meleg vagy langyos vízbe és fertőtlenítsd naponta többször, kb. a bőrgyógyász vagy urológus is hasonlót javasol, vagy ezt is.
2024. jan. 1. 22:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én azért csak megnézetném egy orvossal is, mielőtt házilag gyógyítom magam, elvégre mégiscsak a legnemesebb testrészemről van szó…
2024. jan. 1. 23:15
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Ez szinte egyértelműen STD. Bőr- és nemi beteg gondozóba menj minél előbb ahol letesztelnek, és adnak rá megfelelő gyógyszereket. Elkaptad valahol sajnos. Magától nem fog elmúlni csak egyre rosszabb lesz + az összes partnered megkapja és tovább viszi
2024. jan. 1. 23:20
 4/10 A kérdező kommentje:
3-as, a válaszod alapján úgy értelmezlek téged, hogy nagyon nagyon magas felsőfokú orvostudományi végzettséged van. Illetve feltételezem azt is rólad, hogy a Semmelweis Egyetemen vagy professzor, ha te egy bőrbetegséget látatlanba, amelyet már urológus hereműtét közben is látott 6 évvel ezelőtt STD-nek diagnosztizáltál.
2024. jan. 2. 00:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Az urologus nem gyógyít nemi betegséget. Nem az ő szakterülete. Semmilyen formában nem normális amit feljebb leírtál. Elég sok péniszt láttam már a munkám során, és amit te leírsz az erősen rendellenes. Attól hogy 6 éve egy orvos ignorálta, simán lehet egy nagyon elhúzódó krónikus fertőzés/gyulladás ami olykor felerősödik.

Egyébként orvos vagyok, igen.

2024. jan. 2. 00:26
 6/10 anonim ***** válasza:
+ azt remélem tudod hogy hereműtét közben nem a péniszedet fogják mikroszkóppal vizslatni. Sőt a műtét közben a glans penisz amiről beszélsz, le is van takarva műtét technikai és higiéniai okokból.
2024. jan. 2. 00:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Hidd el hogy csak segíteni próbálok, és a jó irányba, megfelelő szakrendelésre terelni.
2024. jan. 2. 00:31
 8/10 A kérdező kommentje:

Mivel nem voltam még senkivel sem, ezért azt nem értem kedves doktor, hogy hogyan kaphattam el "nemi úton" ezt a bőrbetegséget.

A másik, műtét közben az urológus levett egy hólyagot abból a csíkból ami a herezacskó közepén folytatódik tovább. Tehát, csak foglalkozott vele.

A szövettan szerint hydrocele volt benne. Ennyi... magyar egészségügy...

2024. jan. 2. 09:08
 9/10 anonim ***** válasza:
4 es te még orvost sem láttál,nem hogy az lennél.Kicsit röhelyes.
2024. jan. 2. 18:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Nemi betegségeket nem megfelelő higiénia, piszkos kéz, indirekt átvitel stb útján is el lehet kapni.

De akkor ne menj orvoshoz nekem aztán full mindegy. Nem rajtam van

2024. jan. 2. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!