Miért fájnak a heréim? 23/F
Általában nem szoktak fájni, viszont ha véletlenül picit is hozzáérek miközben mondjuk veszem fel a bakancsot és enyhén megütöm akkor közepes szinten elkezd fájni. Legelőször májusba vettem észre, hogy mikor véletlen megütöttem (nem szó szerint, csak kabátfelhúzás közbe vagy ilyesmi) meg kellett állnom és leülnöm mert annyira fájt. Viszont szoktam vizsgálni pár hetente, hogy méret különbség vagy valami történik e, és azt vettem észre, hogy az évek alatt mintha összement volna a mellékherém, alig bírom kitapintani, és mikor sikerül lehet a kelleténél több erővel tapintom meg mert utána nagyon elkezd fájni.
Tervben van a magánrendeléses urológiába, de még keressük a megfelelőt, addig véleményeket elfogadok!
Mielőbb nézesd meg urológussal!
Ne keresgélj, magán helyett az állami doki is megteszi ha kb egy héten belül tudnak fogadni, ráadásul úgy tudom háziorvosi beutaló sem kell. Van sejtésem hogy mi lehet a gond, de inkább majd az orvos megmondja
Orvosi vizsgálat kell mindenképpen.
És egyébként a férfiaknak is kéne járni urológiai vizsgálatra mint a nőknek, évente.
Egyre több a prosztata próblémás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!