Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért fájnak a heréim?

Miért fájnak a heréim?

Figyelt kérdés

Néha fájdalmat érzek a heréimben, leginkább a mellékherémben s az ondóvezetékben, és az idegekben amit a heréimtől a hasamig érzek. A fájdalom amit tapasztalk elsőre nagyon enyhe, aztán érzem, ahogy a mellékherém vagy az ondóvezetékem felfúvodik s átterjed az egész idegre. Ez általában körülbelül egy óráig tart. Észrevettem azt, hogy általában akkor fáj, amikor nem maszturbálok pár napig, de ötletem sincs, hogy mi lehet a bajom.

Orvosnál már voltam pár hónapja, ott azt mondta az orvos vizsgálattal, hogy semmi komoly bajom sincs, csak annyi, hogy lehet a rossz pozíciók miatt fájhat stb. 18 éves vagyok és szűz, ha ez számítana valamit.

Előre is köszönöm szépen, ha valaki időt fordít rám és válaszol. Fontos lenne!

2019. dec. 19. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Leginkább akkor fordul elő az ilyen fájdalomérzet, ha sokáig van erekciód, de nem élvezel el.

Szóval ha mondjuk egy órán át maszturbálsz, izgatod a péniszedet, de nem "fejezed be", nem jutsz el a sperma-ürítésig, akkor fixre veheted, hogy herefájdalmaid lesznek kb egy-másfél órán keresztül.

2019. dec. 22. 00:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Én is gondoltam erre, de nem voltam benne biztos. Köszönöm szépen a választ!
2019. dec. 22. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, ha segíthettem valamicskát a válaszommal. (Nem érdemes orvoshoz menni vele, jobban jársz, ha maszturbálsz és megelőzöd vele a fájdalmat.)
2019. dec. 22. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!