Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi okozhatja/okozhatta a...

Mi okozhatja/okozhatta a fülemmel?

Figyelt kérdés

A napokban nagyon könnyen bedugul a fülem, de úgy, hogy nekem kell valamilyen nyomást gyakorolnom, hogy kiduguljon. (Egészen pontosan meghúzom kicsit a fülcimpám vagy óvatosan bedugom az ujjam a fülembe, - levegőt hagyva - majd bentről kifele húzom és "megoldódik" a probléma.) Emellett, ha a fülem mögül benyomom, akkor is nagyon könnyen bedugul.

Rólam annyit lehet megtudni, hogy 18 éves fiú vagyok és éjszakai munkát dolgozom egy nagyon zajos munkakörnyezetben, illetve halláskárosult vagyok a születésemtől foggva.

Aki esetleg jártas a témában és leírja, hogy mitől lehet ez a probléma és esetleg tud valamit mondani nyugvásképp, attól megköszönném. Ma menni fogok fül-orr-gégészhez, de kicsit aggódom, hogy valami komoly probléma történt velem.

2023. dec. 18. 06:16
 1/4 A kérdező kommentje:
Elmentem a dokihoz, de csak kitisztította. Egyenlőre nem érzek semmit.
2023. dec. 18. 09:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy valami komoly probléma lenne. Viszont ha eleve halláskárosult vagy, a zajos munkakörnyezet biztosan nem fog jót tenni. Szerintem érdemes lenne elgondolkodni a váltáson.
2023. dec. 18. 09:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nemrég covidos voltam, utána napokig hasonló tünetekkel szenvedtem. Mostanra már sokkal jobb, de időnként még mindig random bedugul.
2023. dec. 18. 09:44
 4/4 A kérdező kommentje:

2:

Igen tudom, hogy nem tesz jót a zajos környezet és váltanék is, de sajnos más munkahelyre nem vesznek fel, pedig nem egy telefonhívást kaptam már érdeklődésképp aztán kapom az emailt, hogy nem vesznek fel.

2023. dec. 18. 10:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!