Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez mégis mi az ördög lehet?

Ez mégis mi az ördög lehet?

Figyelt kérdés
A farkam felett a szeméremdombon, balsarokban fájdalmat érzek. A fájdalom nem folyamatos, csak ha hirtelen mozdulatot hajtok végre.
2023. dec. 14. 23:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, így most hirtelen nem vagyok benne biztos, hogy jól értelmeztem-e fájdalom helyét, de nem lehet eseleg lágyéksérv?

Nekem terhesen volt elvileg, nőgyógyász is megerősítette, aztán elmúlt, annak ellenére, hogy elvileg az műtét nélkül magától nem gyógyítható...

Szóval ez csak egy tipp, lehet nekem sem az volt, de mintha ott éreztem volna a fájdalmat, ahol te írod :)

2023. dec. 15. 00:11
 2/9 A kérdező kommentje:

Én inkább prosztatára gyanakszom.

2023. dec. 15. 00:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Millió dolog lehet. Prosztata az sokszor a pénisz hegyére sugárzik ki pl pisilés közben.
2023. dec. 15. 00:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szimpla szalag vagy izomhúzódás és el fog mùlni.
2023. dec. 15. 02:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Valami kisugárzó fájdalom, csípőtől is eredhet.
2023. dec. 15. 08:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Most annyira már nem fáj, mint tegnap. Tegnap se az az elviselhetetlen fájdalom volt, csak kellemetlen és fura, meg ijesztő.
2023. dec. 15. 10:30
 7/9 anonim ***** válasza:
#2: A prosztata hátul van a végbélnyílásnál! Mit gondolsz, miért vizsgálják azt a végbélbe nyúlva? Elöl ott, ahol írtad pont lágyéksérvvel műtöttek engem. De nekem az nem fájt, csak kidudorodott, és tömködtem vissza. Olyan volt, mintha az egyik herém bújt volna ki ott, a szeméremdomb jobb sarkában. 20 éves koromban megműtöttek vele. Ha nem múlik el, akkor orvos kell. Még a bélgörcsök is kisugározhatnak oda, amit a szelek okoznak.
2023. dec. 15. 10:48
 8/9 A kérdező kommentje:

Én nem éreztem dudort, amikor tapogattam.

2023. dec. 15. 13:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor az, amit a #4 és #5 -ös írnak. Ha pár nap múlva megszűnik akkor mindegy. Ha nem, akkor meg kivizsgáltatod.
2023. dec. 15. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!