Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kinek milyen modszer vált be...

Kinek milyen modszer vált be merevedési zavarra?

Figyelt kérdés
Gyorsabb,biztosabb,vagy keményebb merevedesre gondolok szex kozben. Teszem azt,egy fogás, vagy valamilyen rahatas a péniszre, valamilyen gondolat,fantázia. Néha nem a legkemenyebb és valamivel el szeretném terelni a gondolataim,vagy stimulálni a peniszem, amitől erősebb az erekcióm.
2023. dec. 13. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
En peldaul a totalis lesz.rast valasztottam: belenyugodtam hogy 50 felett ez ilyen es kesz.
2023. dec. 13. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Hogyha 'arra' nem áll fel, amire kellene, akkor keress olyan dolgokat, melyekre igen. Aztán, ha éppen úgy hozza az élet, hogy jó lenne most felállnia 'arra', de mégse teszi, akkor csak gondolj arra a másik dologra jó erősen, amelyikre feláll.
2023. dec. 13. 20:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Gyűrű ?
2023. dec. 13. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Pihentetés, akár 2 hétig is. Utána egy darabig megint keményen áll.
2023. dec. 13. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Sildenafil
2023. dec. 14. 00:24
 6/6 anonim ***** válasza:
#3; 4; 5 Leírták az összeset, amiket én tudok. E mellett még cink, vitaminok, ginseng, maca, fokhagyma, zeller, stb. testmozgás, fogyás.
2023. dec. 14. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!