Mit tudnék kezdeni ezzel a típusú testszőrzettel?
Szóval.. 26 éves vagyok. 13 éces koromban (igen, akkor..) elkezdett kihullani a hajam. (Tipikus androgen alopecia). Még mindig van hajam, mert 18 éves korom óta egyet áll.. szintúgy 13 éves koromban iszonyatosan beszőrösödtem. Azóta is. Hát, vállak, has, mellkas, nyak.. konkrétan a mellszőrömet és a szakállamat nem választja szét üres terület. A hátam nem csak a 2 lapockámnál, hanem mindenhol iszonyat szőrös. Ha lenyírom egy hét alatt nő fél centit is..
A karomról véletlenül letéptem a szőrt egy jó nagy területen, és 2 hónap alatt a fele sem nőtt vissza. Ez érdekes.
Az iskolákban mindig bántottak. Nincs bajom emiatt, nem kattogok rajta igazából, eddigi barátnőim elől rejtettem, vagy órákig borotváltam magam, és "nem tudták"
Nem örökölt. A kopaszodás igen, de ez nem. Sértettek meg már olyannal, hogy 35 évesnek nézek ki. Elvileg iszonyatosan sok bennem ez a dihidro tesztoszteron, de mivel egészséges vagyok, orvosilag, így nem kapok segítséget. Márpedig ez abnormális.
Pedig ez hormonprobléma, amit kezelni kell. Mi sajnos nem vagyunk orvosok, nem tudunk érdemben segíteni, de ne érezd magad emiatt rosszul, én pattanásos vagyok, de megbékéltem vele :D
Menj el normális orvoshoz, aki kideríti, mi a baj és kezeli is. Ha meg nem, akkor szőrtelenítőkrém, vagy gyanta, végleges szőreltávolítás, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!