Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Létezik olyan, hogy egy férfi...

Létezik olyan, hogy egy férfi a teljes testszőrzetétől megszabadul?

Figyelt kérdés
Teljes alatt mindent értek: lábak, fanszőr, has mellkas karok. Hogyan hol, mivel szőrtelenítsz? Mi okból kezdted? Trimmeled vagy borotválod esetleg gyantázod? Mien gyakorisággal? Hányéves vagy?

2023. jún. 17. 08:04
 1/10 anonim ***** válasza:
21%
igen, a melegek
2023. jún. 17. 08:17
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Igen, az úszók ezt csinálják.
2023. jún. 17. 08:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Testépítők is?
2023. jún. 17. 10:48
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
15 éves korom óta szőrtelenítem a gyúrás miatt a felsőtestem hónaljam fanszőröm
2023. jún. 18. 11:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen,én tetőtől talpig szőrös vagyok és borotválom magam mindenhol.Mostanában heti 1 alkalommal szoktam,túl sok van,zavar,szégyellem.
2023. jún. 20. 16:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobb, ha a trimmeléshez folyamodsz, ha zavar a szőröd, ez egy szelíd megoldás. Nyilván ismered a borotválkozás, gyantázás utóhatásait. Ha később máshogy értékeled a kinézetedet (elfogadod a szőrödet), akkor nem kell tartani attól, hogy addigra megritkult, meggyengült, csúnya. Ha biztos lennék benne, hogy utálom mindenhol, akkor talán rendszeres gyantáztatáshoz folyamodnék. De az a baj, hogy az lábon pl abszolút meglátszik: nagy piros pöttyök, előbújó szálak, amitket még nem lehet újragyantázni... Tehát ezért is jobb a trimm.

szerintem férfiaknál így a leginkább esztétikus, de ez nagyon szubjektív:

- hónalj: borotvált, vagy gyantázott

- felsőtest (mell, has): gyantázottól trimmen át teljesen meghagyottig bármi jól állhat

- fanszőrzet: gyakorlatilag bármi jól állhat

- herezacskó: borotválva, vagy trimmelve

- hát: természetes, vagy trimmelt, vagy ha egy-két kósza szál van, az borotválva, csipesszel kiszedve, vagy lenullásozva

- végtagok, fenék, gát, végbélnyílás környéke: természetes (nyilván igényes, rendszeres tisztálkodással)

2023. júl. 17. 04:37
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Nemcsak a „meleg“ férfiak. Vannak akiket zavarja a testszôr!
2023. júl. 17. 12:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Létezik. Ennek semmi köze a melegséghez, vagyis abban az értelemben. Én úgy vagyok vele, hogy ebben a melegben sokkal jobb szőr nélkül, igaz, rajtam sok lenne, de leborotválok mindent. Bizonyára van akinek ez nem tetszik, de hát nekem sem tetszik mindenki.
2023. júl. 17. 13:34
 9/10 anonim ***** válasza:
73%
Létezik. 13 éves korom óta a teljes testem szőrtelenített! A szemöldököm is szedem állandóan vékonyra. Én full homoszexuális vagyok. Azért szőrtelenítem magam mindenhol mert így érzem jól magam!
2023. júl. 19. 14:41
 10/10 anonim válasza:
72%
1-es teljesen igazad van a lányok a akik minden hol szörtelenítenek meg K...a
2023. júl. 20. 16:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!