Baj ha egész nap hátra van húzva a fitymám?
Figyelt kérdés
Probléma ha egész nap hátrva van húzva a fitymám és kint van a “csupasz” makkom? Ez egészséges?2023. dec. 5. 18:57
1/12 anonim válasza:
Szerinted érdekel bárkit is, ha le is rohad?
2/12 anonim válasza:
Miért nem mész vele orvoshoz? Mit vársz ezen a fórumon?
3/12 anonim válasza:
Mi a fenének húzod hátra? Pont védeni kellene a makkot...
4/12 anonim válasza:
A férfiak jelentős része körül van metélve, azaz nincs fitymájuk, így csupaszon van a makkjuk. Mégis túlélik :)
6/12 anonim válasza:
Ennek nincs jelentősége. Tudtommal nem vagyok körülmetélve, nekem mégis kb. mindig hátra van húzódva évtizedek óta. Látta már párszor orvos, de nem mondták, hogy kóros lenne.
7/12 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem mert nagyon érzékeny a makkom és a fitymám sem tágult még annyira hogy merev állapotban hátra tudjam húzni fájdalom nélkül, és hogy így jó e hogy ezzel a módszerrel szoktatom, vagy elég az ha csak fürdésnél ingerelem úgymond. Melyik lenne a jobb?
2023. dec. 5. 20:06
8/12 anonim válasza:
Ha hátrahúzod a fitymád és merevedéskor hátraszorul, attól parafimózis is kialakulhat, ami azonnali kezelést igényel! Ha fitymaszűkületed van, keress fel urológust! Ha fürdésnél minél többet hozzáérsz, azzal az érzékenység valóban csökkenni fog idővel.
9/12 anonim válasza:
#5 Nem, de a világ nem csak Magyarországból áll. Van nem egy ország ahol nem vallási okokból végzik el a körülmetélést a fiúk többségén csecsemőkorban
10/12 A kérdező kommentje:
Nincs fitymaszűkületem mivel hátrajön a fitymám, csak merevedéskor nem megy de ezért tágítom fürdéskor. :)
2023. dec. 6. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!