Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Merevedéskor miért nem csúszik...

Merevedéskor miért nem csúszik hátra a fitymám?

Figyelt kérdés

Simán hátra húzható a fitymám, azzal nincs gond.

Segítene, ha egyfolytában hátul tartanám a fitymam, amíg hozzá nem szokik az új helyéhez? És akkor merevedési során hátra is csúszna a "szokott" helyére

#fityma #merevedés #Hára csúszik
2022. okt. 2. 19:32
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Nem előírás hogy ekkor hátra kell csúszni,oda kell húzni.Nem is biztos hogy ekkor ott marad,igyekszik előre menni.
2022. okt. 2. 20:11
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Ha simán hátrahúzható, akkor ahogy magad is leírtad, nincs semmi gond. Valószínű, hogy hosszabb a fitymád, tehát hiába húzód hátra, vissza fog csúszni. De ez nem egészségügyi probléma.
2022. okt. 2. 20:30
 3/10 A kérdező kommentje:

1: nincs szűkület, mert simán hátra megy, ha húzom, akar mereven is.

2: nem? Sok helyen olvastam/láttam, hogy az erekcio úgy fejeződik be, hogy hátra csúszik a bőr magától

2022. okt. 2. 20:32
 4/10 A kérdező kommentje:
3: ha hátra húzom, akkor hátul marad
2022. okt. 2. 20:33
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Ez egyénenként változó, nem egészségügyi probléma. Nekem sem csúszik hátra magától. Ha hátra tudod húzni, nem feszül, a fitymafék sem feszül, nem húzza a makkot, akkor semmi gond.
2022. okt. 2. 20:38
 6/10 anonim ***** válasza:
51%

Van akinek hátra megy magától, van aki ek rajta marad és kézzel kell hátra húzni. Az egész attól függ hogy mennyi fitymád van. Van akinek több így merev állapotban is betakarja, van akinek kevesebb és igy hétra csusszan magától. Aztán ban akinek fél uton van a kettö között, magyarán nem meg hátra automatán, de félig kilóg a makkja merevedéskor. Mindenkinek más. Mivel amugy nincs semmi godod vele, ez csak szimplán esztétikai dolog, én a helyedben nem aggodnék ezen.

Nekem pl ha teljesen feláll akkor kb félig csúszik hétra magától ha nem ér hozzá semmi.

De pl ha gatyában áll fel akkor a surlodás miatt általában hétra megy teljesen ami olykor kellemetlen tud lenni, mert a gatya dörzsöli a makkom. Na ilyenkor kell igazgatom 😅😆

2022. okt. 2. 21:16
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem is elég nagy a fitymám, és nem csúszik hátra magától, csak ha kézzel hátrahúzom. semmi hátrányát nem látom, sőt a visszajelzések szerint a punciban még extra ingert is jelent
2022. okt. 3. 17:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem is befedi teljesen a bőr a makkomat merev állapotban.

Én maszturbálás közben nem szoktam lehúzni a fitymát, mivel úgy jobb érzés.

Nálam valószínűleg ez okozta sajnos.

2022. okt. 4. 01:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha a hüvelybe hatodszor vele,biztos hátra húzódik teljesen!
2022. nov. 13. 13:39
 10/10 gabcsi ***** válasza:
Jól olvastad, felnőtt korra jó ha kialakul, hogy hátul marad, ha csak nincs fityma túltengésed megvalósulhat. ;-)
2022. nov. 30. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!