Az tényleges igaz, hogyha valaki lefogyik akkor a pénisze is nagyobb lesz?
Figyelt kérdés
Lehet kissé kellemetlen kérdés, de rajtam van alapból egy elég nagy túlsúly amin dolgozok, és még nem tapasztaltam lényegi változást. Én alapból is nagyjából meg vagyok elégedve a dologgal, de ha teljesen lefogynék az optimális testsúlyomra akkor a péniszem is nagyobb lenne/ vagy annak látszana?2023. nov. 25. 13:38
11/17 A kérdező kommentje:
#9 Nincsen mikropéniszem :D teljesen átlagos sőt lehet átlagnál picit nagyobb is ez szimplán csak kiváncsiság szintjén érdekel most.
2023. nov. 25. 13:59
12/17 anonim válasza:
Akkor egy valódi válasz a kérdésedre. Valójában nem lesz nagyobb, de nagyobbnak fog látszani, mert a tövénél levő zsírréteg eltűnik.
13/17 anonim válasza:
A méretén nem változtat,csak az alhasból több látszódik.
14/17 A kérdező kommentje:
#12 Aha igen én is ezt sejtettem akkor. Ez őszintén szólva logikusabbnak is hangzik. Köszi szépen.
2023. nov. 25. 16:02
15/17 anonim válasza:
Helyette tanulmányozd inkább a nyelvtant és az irodalmat.
16/17 anonim válasza:
A valós méretet most is megnézheted, ha a pocakod felemeled, mintha a hímvessző fölött sima lenne a hasfal. A fütyi tövénél is benyomhatod a bőrt, hogy az egész hátrahúzása nélkül mennyi lenne a valós hosszúság ernyedten. Elvileg a szeméremdombról nagyon nehéz fogyni, tehát ha látványos növekedést akarnál, akkor kérj hasplasztika során onnan zsírleszívást. A kockázat azonban az, hogy ott pedig az oda futó idegek sérülhetnek meg. Mindenesetre kitartás, remélem sikerül fogynod, aztán 1-2 év múlva bőven ráérsz ezzel a problémával aktívan foglalkozni. Akit igazán érdekelni fog, annak úgysem az intim méreteid fognak számítani.
17/17 anonim válasza:
Az itt a vége címü filmben mondta Rihanna: Hogy Michael Sera szétszívta az agyát csontsovány , és biztos ezért óriási a far..a Meg hogy meg kell ba.....nom magam vele ezért.Tehát a film is ezt sejteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!